Over Maixe – Maixe Concept & Design
14574
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14574,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Over Maixe Concept & Design

Uw partner voor creatieve oplossingen!

Maixe Concept & Design biedt high-end presentatie- en ontwerpoplossingen. We begrijpen hoe belangrijk het is om uw boodschap effectief te communiceren en kunnen u de visuele voorsprong bieden die u nodig heeft om te winnen. Maixe heeft ervaring met het werken in verschillende branches en heeft bedrijven geholpen met groeien.

Of het nu gaat om bedrijfspresentaties, business-to-business en proefpresentaties, Maixe heeft de relevante ontwerpexpertise die u nodig hebt om de klus goed en snel te klaren.

We bieden ontwerpen voor conceptualisatie en voorstellen.

We kunnen binnen no-time creatieve ontwerpoplossingen bieden voor een breed scala aan grafische ontwerpbehoeften. We kunnen binnen de bestaande huisstijlrichtlijnen van uw organisatie verder borduren. Of, alles naar een hoger niveau trekken. Of het nu uw logo restylen, huisstijl uitwerken of brochures vormgeven. Wij helpen u graag met het professionaliseren van de bedrijfsuitstraling. Ook kunnen wij uw Powerpoint bedrijfs-, produkt- of sponsorpresentaties optimaliseren tot een presentatie die een uitzonderlijke indruk achterlaat. 

Naast onze multimedia- en ontwerpspecificatiespecialiteiten, bieden wij een reeks bedrijfsoplossingen.

Maixe levert (1) huisstijlontwerp, inclusief bedrijfslogo’s, visitekaartjes en briefpapier, (2) marketingmateriaalontwerp, inclusief brochures, advertenties, posters en direct mail, en (3) multimediabedrijven zoals internetsites en PowerPoint-presentaties.

Maixe Concept & Design is lid van de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (BNO)

Algemene Voorwaarden Maixe Concept & Design pdf
Algemene Voorwaarden BNO pdf